Computervaardigheden/Computerprogramma's grafische vormgeving

Computerprogramma's grafische vormgeving

WIl je jouw toekomst letterlijk en figuurlijk vorm geven? Dan hebben wij de opleidingen voor jou. Je leert werken met online tools en programma's om de wensen van je klanten te verwezenlijken in een fris ontwerp of een origineel concept. De combinatie van jouw inzicht, creativiteit en technische kennis zijn het recept voor succes!

In deze uitermate praktische opleidingen leer je werken met Illustrator, InDesign, Photoshop, Lightroom of Aftereffects. Kies welke tools je wilt meesteren en wij zorgen ervoor dat je een echte pro wordt. Je leert hoe je tekst en beelden opmaakt en bewerkt, afhankelijk van het medium waarin het moet verschijnen. En hoe je inspiratie haalt uit dagdagelijkse dingen. Dankzij deze cursussen ontwerp je binnen de kortste keren de coolste visuals.

up-to-date cursusmateriaal

praktijkgerichte opleiding

de nieuwste tools

vol met tips & tricks

alles over grafisch vormgeving

snel leren designen

voor echte creatievelingen

met persoonlijke begeleiding

goed voor op je cv

voor een succesvolle job

geen voorkennis nodig


allCoursesWithinSubtheme Computerprogramma's grafische vormgeving

Computerprogramma's grafische vormgeving

Blockchain en Cryptocurrencies

Blockchain en Cryptocurrencies, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in en volg een praktijkgerichte opleiding in jouw buurt.


beSureOfYourFuture

Als grafisch designer ga je aan de slag bij een marketing- en reclamebureau, bij een bedrijf op de marketingafdeling, bij een uitgeverij of drukkerij, of gewoonweg als freelancer voor verschillende klanten. De keuze is aan jou!

Grafisch designers zijn een essentieel onderdeel van elk marketingteam. Maar er is veel verschil in de kwaliteit van grafisch designers. Een diploma van jullie school toont dat ze de nodige expertise hebben om opdrachten tot een goed einde te brengen. - employerSpeaks

Computerprogramma's grafische vormgeving

trendsCapitalized

In grafisch design ben je vrij om zo creatief mogelijke designs te maken. Vandaag kan alles. Enkele populaire trends zijn het gebruik van 3D en diepte, isometische designs en geometrische vormen. Maar het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn, ook simpele tekeningen, line art en monochrome zijn trendy.

Computerprogramma's grafische vormgeving, hundredPercentOfTheTime

Er komen voortdurend nieuwe apps en programma´s uit die de job van een grafisch designer makkelijker maken en nieuwe ontwerpen mogelijk maken. Ook de veelgebruikte programma´s zoals Photoshop en Illustrator worden steeds beter. Het is dus essentieel voor elke grafisch designer om up-to-date te blijven met de nieuwste technologie.

Ik volgde de opleiding Grafisch vormgever en begon onlangs als freelance grafisch designer te werken. Ik was altijd al geïnteresseerd in design en tekenen, maar ik wist niet goed hoe ik mijn passie kon omzetten naar een carrière. Dankzij de opleiding wist ik hoe ik eraan moest beginnen en had ik ook de nodige skills. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Medewerker Belenus

Om de cursussen van het subthema Grafische vormgeving te volgen heb je geen voorkennis nodig. Iedereen kan eraan beginnen. Je hebt alleen genoeg motivatie, een cursus en een computer nodig!

niceToKnowHeader

  • Grafisch design is overal. Kijk eens rond je en tel de logo´s die je ziet. Het is belangrijk dat je een oog krijgt voor grafisch design in het dagelijkse leven en inspiratie put uit het werk van je voorgangers. 
  • Het alombekende logo van Nike werd ontworpen door een student voor slechts 35 dollar!
  • Je hoeft geen ingewikkelde academische studies te volgen om grafisch designer te worden. Een goede opleiding volstaat al om je op weg te helpen.