Beginners

Wil je graag alle functies ontdekken van je nieuwe mac? Heb je Excel of Word wel al eens gebruikt, maar wil je er nu professioneel mee leren werken? Wil je sneller en efficiënter typen? Dan zit je hier op de juiste plaats. Onze cursussen zorgen ervoor dat jij alles leert over een bepaald computerprogramma of je computer zelf.

De cursussen zijn speciaal gemaakt voor beginners. Je hebt geen voorkennis nodig, de cursus begint van de basis. Alles wordt stap voor stap duidelijk uitgelegd. Heb je toch vragen? Dan kan je terecht bij je docent. Die helpt je graag verder met al jouw cursusgerelateerde problemen. Zo ben jij in een mum van tijd een computerexpert!

goed voor op je CV

voor beginners

geen voorkennis vereist

op maat gemaakte cursussen

inclusief online lesmateriaal

met elektronisch leerplatform

alles over computers

klaar en duidelijk uitgelegd

praktijkgericht en up-to-date

professionele docenten


allCoursesWithinSubtheme Beginners

Beginners computer

Mac voor Beginners

Mac voor Beginners, cpProfessionWithFuture

Volg een praktijkgerichte opleiding Mac voor Beginners in jouw buurt.

availableVia

Beginners computer

PowerPoint

PowerPoint, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding PowerPoint en word veelzijdig PowerPoint-Expert.

availableVia

Word, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Microsoft Word en word een krak in je vak als Administratief Medewerker.


beSureOfYourFuture

Deze cursussen zorgen ervoor dat je een stevige basiskennis van computers hebt. Dat is essentieel voor tal van beroepen en enorm handig in het dagelijkse leven. Je kan je computervaardigheden verder uitbreiden of met je kennis aan de slag in veel bedrijven, bijvoorbeeld als administratief assistent.

Tegenwoordig is het cruciaal als je een goede job wilt vinden, dat je vlot met computers kan werken. Je hoeft ook geen professioneel te zijn natuurlijk. Een cursus Word of Excel kan al wonderen doen. - employerSpeaks

Beginners computer

trendsCapitalized

Bijna 4.57 miljard mensen gebruiken actief het internet, dat is ongeveer 59% van de wereldbevolking. Noord-Europa loopt voorop, daar gebruikt 95% van de bevolking het internet. Het grootste aantal internetgebruikers bevindt zich in Azië. Daar surfen meer dan 2 miljard mensen maandelijks het wereldwijde web. Noord-Korea is het andere uiteinde; daar zit zo goed als niemand op het internet.

Beginners, hundredPercentOfTheTime

Een van de stijgende trends van de laatste jaren is de steeds beter wordende artificiële intelligentie. Nu al komen we dagelijks in contact met systemen die gestuurd worden door AI. Wanneer we het vliegtuig nemen, vliegt de piloot maar 7 minuten zelf, de rest wordt automatisch gedaan. Google Maps stuurt je langs de kortste en snelste route dankzij artificiële intelligentie. Spotify beveelt liedjes aan op basis van wat je eerder geluisterd hebt, dankzij AI. Zelfs als je iets googelt is er AI in het spel. De technologie achter deze systemen wordt steeds geavanceerder. Benieuwd waar dat naartoe gaat!

Omdat ik nooit had leren werken met computers, besloot ik twee jaar geleden dat het tijd was om me bij te scholen. Ik volgde de cursussen dactylo, outlook en word. Zo leerde ik snel en efficiënt typen en kan ik perfect overweg met word en outlook. Dankzij die cursussen heb ik genoeg basiskennis om eender welk ander computerprogramma snel te leren gebruiken. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Medewerker Belenus

Als je nog niet goed overweg kan met computers of een bepaald computerprogramma, dan zijn deze cursussen perfect voor jou. Je hebt geen voorkennis nodig en de leerstof is heel duidelijk. De docenten staan ook altijd paraat om te helpen wanneer je vast zit. Een echte aanrader!

niceToKnowHeader

  • 80% van de mails die dagelijks verstuurd worden zijn spam.
  • De drie meestvoorkomende wachtwoorden zijn 123456, 12345 en paswoord. Je kiest dus best iets anders!
  • Er worden meer dan 6000 nieuwe computervirussen ontwikkeld per maand. Dat zijn er ongeveer 200 per dag!
  • Een professionele typist die heel de dag typt, legt meer dan 15km per dag af met zijn handen.