Economie & Financiën

Economie & Financiën

Ben jij een rasechte number cruncher? Wil jij graag financiële vraagstukken oplossen of een boekhouding met een arendsoog opvolgen en in orde houden? Dan zijn onze opleidingen in het kader van Economie & Financiën sowieso dé win-winsituatie waar jij naar op zoek bent!

Ontdek meer over hoe de financiële wereld werkt of scherp je economische skills aan. Zo bouw je je kennis en vaardigheden uit zodat je als een volleerd expert in deze boeiende sector aan de slag gaat en steeds de beste cijfers op tafel legt.

Maak je keuze uit ons aanbod van professionele thuiscursussen, virtual classes en groepslessen die je een praktijkgerichte kennis over deze sector aanleren. Eén ding is zeker: onze opleidingen zijn een slimme keuze waarmee je head first in de cijfers duikt!

allSubthemesWithinTheme Economie & Financiën

beSureOfYourFuture

Wil je meer leren over jouw geld? Hoe jij financieel slimme beslissingen maakt? Vergroot dan nu jouw economische kennis en kies een leven vol financiële zekerheid! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Een paar jaar geleden hebben we besloten om een extra boekhouder in dienst te nemen. Iemand met veel mensenkennis die zich bij jullie in boekhouden had gespecialiseerd. Dankzij hem hebben we als bedrijf toch enkele essentiële stappen gezet. Een goede boekhouder die up-to-date is met de nieuwste informatie is voor ieder bedrijf noodzakelijk. - employerSpeaks

Financiële opleidingen

trendsCapitalized

Steeds meer mensen willen financieel op hun eigen benen staan. Ze willen experts worden in hun eigen portemonnee. En terecht. Financiële zekerheid zorgt voor vrijheid. Een diploma als expert in financiën brengt daarnaast ook heel wat werkzekerheid. Bedrijven van over de hele wereld zijn naar je op zoek. Je toont dat je van aanpakken weet en dat je de waarde van geld echt begrijpt. Ben jij klaar om een cruciale schakel te worden in het bedrijfsleven? Dan is een job in de financiële wereld op jouw lijf geschreven.

Economie & Financiën, hundredPercentOfTheTime

Financiële en technologische ontwikkelingen gaan hand in hand. Gevorderde computerprogramma’s, geavanceerde mobiele applicaties en zelfs AI zijn cruciaal geworden. Hoewel veel bedrijven in dergelijke software investeren, blijft de beste investering degelijk personeel. Voor iedere gezonde onderneming zijn professionele werkkrachten met up-to-date vakkennis een absolute meerwaarde.

Als financieel consultant is het vooral belangrijk dat ik me blijf bijscholen. Maar met zo’n drukke job is dat soms een uitdaging. Afstandsonderwijs dus! Ik combineerde zo makkelijk mijn werk, gezin en studie. Op die manier houd ik mijn geest scherp en mijn cv aantrekkelijk voor mijn huidige en toekomstige werkgevers. - exStudentSpeaking

Wendy Heijens
Wendy Heijens

Campusverantwoordelijke

We merken dat een diploma in economie veel vertrouwen uitstraalt naar de buitenwereld. De kennis die je tijdens je opleiding opdoet, is iets waar je een leven lang op verder bouwt. Deze opleiding is perfect voor mensen die economisch sterker in hun schoenen willen staan. Je krijgt de tools en knowhow aangereikt om veilig en succesvol te starten en groeien. Een aanrader dus.

niceToKnowHeader

  • Er wordt elk jaar meer Monopolygeld geprint dan echte bankbiljetten.
  • Slechts 12% van alle miljonairs in de wereld zijn vrouw.
  • Alle miljonairs (0,5% van de bevolking) bezitten samen 38% van het wereldwijde vermogen. De armste 68% van de bevolking bezit 3,3% van het vermogen.
  • Elk jaar stuit Europol op zo'n 50.000 valse eurobiljetten.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0