ICT & Webdevelopment

ICT & Webdevelopment

Wil jij graag professioneel aan de slag in de ICT-wereld? Wil je leren hoe je bepaalde computerprogramma’s optimaal gebruikt? Dan is een opleiding uit onze categorie ICT en Webdevelopment voor jouw de perfecte keuze om je computervaardigheden aan te scherpen en een heuse IT-expert te worden.

Met onze professionele cursussen, samengesteld door vakexperts, dompel je jezelf helemaal onder in de wereld van HTML en CSS en absorbeer je alle kennis zodat je te weten komt hoe je een webpagina van A tot Z opbouwt. Zo geef je een stevige boost aan je carrière en reken je jezelf binnenkort tot de échte IT-crowd.

Kies uit onze praktijkgerichte groepslessen, virtual classes en thuiscursussen jouw favoriete opleiding en zet je tanden meteen in het lesmateriaal. Zo ga je na het behalen van je diploma al gauw aan de slag in deze boeiende wereld van bits, bytes en code.


allSubthemesWithinTheme ICT & Webdevelopment

Crypto

Crypto

1 grouplesson, 1 virtualclass

Grafische software

Grafische software

mhcomingsoon

Kantoorsoftware

Kantoorsoftware

5 homestudies, 2 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses

Online marketing Google

Online marketing Google

1 homestudy, 4 fgroupcourses, 4 cpvirtualclasses

Social media ICT

Social media ICT

1 homestudy, 1 grouplesson, 2 cpvirtualclasses

Webdesign

Webdesign

2 homestudies, 1 grouplesson, 2 cpvirtualclasses


beSureOfYourFuture

Ben jij een technologisch, creatief en innovatief wonder? Dan ligt de arbeidsmarkt aan je voeten! IT-kennis wordt op steeds meer jobs een basisvereiste. Zo is een grondige kennis van kantoorsoftware zoals Word, Excel en Powerpoint vaak essentieel. Maar hoe meer computerkennis je hebt, hoe beter je cv beoordeeld wordt. Dankzij onze opleidingen ICT en Webdevelopment word jij IT'er, grafisch vormgever, social media marketeer of webdesigner.   

Een van onze marketeers besloot zich vorig jaar bij te scholen in sociale media. Hij leerde aan jullie school hoe je gericht adverteert met Facebook en Instagram. Zo is hij erin geslaagd zich cruciaal te maken voor ons bedrijf. Nu raden we al onze werknemers aan om bij jullie een cursus te volgen. Doordat er veel keuze is tussen verschillende thema's en onderwerpen, vindt iedereen wel wat wils. - employerSpeaks

IT-opleidingen

trendsCapitalized

De digitalisering trekt zich overal door. Elk bedrijf heeft tegenwoordig een eigen IT-dienst. Ook als zelfstandige is het essentieel dat je een eigen website uitbouwt en met bepaalde programma's werkt. Op de schoolbanken leren de allerjongsten coderen alsof het hun tweede taal is en programma’s worden steeds intuïtiever en mobieler. IT-kennis is voor veel jobs dan ook een vereiste. Het is en blijft een enorme troef die jouw leven makkelijker maakt. Zo wordt jouw cv nog sterker en ben je optimaal voorbereid op elke uitdaging die op je afkomt.

ICT & Webdevelopment, hundredPercentOfTheTime

Dankzij onze cursussen bereid jij je nu al voor op de volgende technologische revolutie en blijf je helemaal up-to-date. ICT is een van die sectoren waarbij je de vernieuwingen op de voet moet volgen om relevant te blijven. Gelukkig doen onze docenten dat ook en helpen ze graag om je wegwijs te maken in allerlei thema's, zoals sociale media, grafisch design, webdesign, kantoorsoftware en meer. Cryptocurrencies zijn bijvoorbeeld enorm aan het stijgen, zowel in populariteit als in waarde. Blockchain is de toekomst. Het maakt het mogelijk dat programma’s en data, zelfs financiële transacties, veiliger en sneller verlopen, buiten een bank of overheid om. Verdiep je nu in crypto en blockchain en wees een van de eerste experts in deze nieuwe technologie.

Ik wou altijd al leren Photoshoppen, dus ik besloot me in te schrijven voor de cursus bij jullie. Ik ontdekte dat ik er echt goed in was en dankzij de begeleiding van de docent boekte ik snel vooruitgang. Ondertussen is het de perfecte creatieve uitlaatklep voor mij. Ik ben dit jaar ook gestart als zelfstandige in bijberoep. Met alles wat ik in de lessen geleerd heb, scoor ik nu volop klanten. Het is mijn droom dit ook voltijds te doen. En dankzij jullie ben ik al vlot op weg! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Medewerker Belenus

Of je je nu professioneel wil bijscholen, een nieuwe job zoekt of zelfstandig aan de slag wil, deze opleidingen zijn voor jou. Stap voor stap maak je kennis met de meestgebruikte computerprogramma's en sociale media tot je er zelf expert in wordt. Zo creëer je je eigen kansen.

niceToKnowHeader

  • Zo’n 4,5 miljard mensen gebruiken actief het internet. Als je een grote markt wil bereiken, is het internet dus dé plek bij uitstek.
  • De eerste versie van Photoshop kwam al uit in 1990.
  • De eerste website is jonger dan je zou denken. Pas in 1991 stond die online.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-