Management & Bedrijfsvoering

Management & Bedrijfsvoering

Wil jij leren hoe je een hotel runt of een succesvol evenement van begin tot eind organiseert? Wil jij graag jouw eigen bedrijf of een andere onderneming doen groeien dankzij perfect toegepaste marketingstrategieën of een geoptimaliseerde boekhouding? Volg dan een opleiding die focust op Management & Bedrijfsvoering en ga voor een spetterende toekomst in deze dynamische sector.

Tijdens onze boeiende en praktijkgericht opleidingen leer jij dé managementtechnieken die van jou een succesvol ondernemer maken. Met al die nieuwe kennis en skills leer jij jezelf onderscheiden op de arbeidsmarkt. Zo ben je helemaal klaar voor een blitse carrière in deze sector.

Selecteer uit onze door vakexperts samengestelde groepscursussen, virtual classes en thuiscursussen, dé cursus die jouw professionele carrière naar ongekende hoogtes doet stijgen. Zo laat je binnenkort iedere business bloeien met jouw nieuwe management skills.

allSubthemesWithinTheme Management & Bedrijfsvoering

beSureOfYourFuture

Iedereen zoekt een job om in uit te blinken. Ben jij klaar om de geheimen van een ambitieus leven te ontdekken? Wanneer je je eigen zaak start, ben je eigenlijk automatisch zeker van je job. Wij geven je daarnaast alle tools en economische kennis om ervoor te zorgen dat je zaak financieel gezond is en blijft, zodat jij je alleen hoeft te focussen op je onderneming!

Op de arbeidsmarkt heerst momenteel een ´war on talent´ voor felbegeerde management-profielen die van alle markten thuis zijn. Na je studie wacht je ongetwijfeld een boeiende carrière. Voor jonge ondernemers is het enorm belangrijk dat ze de kennis hebben om goed en vlot van start te gaan. Een certificaat of diploma is de kers op de taart. Afstands- en avondonderwijs maken dat nu makkelijker dan ooit. Waar wacht je nog op? - employerSpeaks

Management & Bedrijfsvoering

trendsCapitalized

Een opleiding in management en bedrijfsvoering is tegenwoordig enorm populair. Dit valt te verklaren omdat het de perfecte opstap is naar een carrière in de bedrijfswereld. Na zo een opleiding toon je aan dat je wel van aanpakken weet! Een cursus bedrijfsbeheer is de laatste jaren vrijblijvend in ons land. Toch merken we dat de vraag naar kennis groot is. En dat juichen we toe. Om te slagen als kersverse ondernemer is het dan ook handig dat je theoretische kennis bezit die je dan meteen in de praktijk leert omzetten. Steeds meer mensen willen op hun eigen benen staan. Ze willen experts worden in hun eigen portemonnee. En de vrijheid van een eigen bedrijf. Benieuwd hoe je daaraan begint? Dan is een van deze opleidingen vast en zeker voor jou.

Management & Bedrijfsvoering, hundredPercentOfTheTime

Maatschappelijke, technologische en economische ontwikkelingen gaan razendsnel. Dat heeft grote gevolgen voor de bedrijfsvoering van publieke organisaties. Zo worden onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, betrokken medewerkers en werkgeluk steeds belangrijker. Ook het werken met nieuwe systemen, facilitaire samenwerking, data- en informatiemanagement spelen een steeds belangrijkere rol. Ondernemerschap wordt gedeeld: mensen komen samen op talks en evenementen. Ze vinden inspiratie en hulp in podcasts en in boeken. Als ondernemer maak je deel uit van een erg sterke community.

"Ik wou altijd al mijn eigen baas zijn. Op mijn eigen benen staan. Maar ik wou meer doen dan erover praten. Mijn cursus bij jullie was de vonk die het vuur in mij definitief heeft aangewakkerd. Ik ben nu mijn eigen baas. Ik sta op mijn eigen benen. En ik ben gelukkiger dan ooit tevoren." - exStudentSpeaking

Wendy Heijens
Wendy Heijens

Campusverantwoordelijke

Tijdens onze boeiende en praktijkgerichte opleidingen leer jij dé managementtechnieken die van jou een succesvol ondernemer maken. Met al die nieuwe kennis en skills bouw je zo verder aan je professionele loopbaan. Op die manier ben je helemaal klaar voor een blitse carrière in deze sector. Elk jaar zijn er ook écht meer mensen die zich aan het ondernemerschap willen wagen. We zien dat bij studenten en we horen dat vanuit ons netwerk in de bedrijvenwereld. Zij zijn op zoek naar mensen die een hele rugzak theoretische kennis bezitten.

niceToKnowHeader

  • Ondernemerschap verhoogt je geluk. Je gaat je eigen droom achterna en hebt de vrijheid om zelf keuzes te maken.
  • Vlaanderen kent bijna 600.000 ondernemers. Ondernemen zit weldegelijk in ons bloed.
  • Ongeveer 2 op de 3 mensen ziet een eigen bedrijf als een goede carrièrezet.
  • 1 op de 4 ondernemers zegt dat het idee om zelf baas te zijn de grootste motivator was om een onderneming te starten.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0