Docenten in de kijker: John Taylor en Nicole van Gerven

26/04/2020 Thomas Verlinden

Knowledge is power! Dat is de persoonlijke leuze van docenten Nicole Van Gerven en John Taylor, die instaan voor de begeleiding van de cursussen SEO, Social Media Marketing en Bloggen. Zowel professioneel als privé vormen zij een hecht team, en gaan zij door het leven als partners met een passie voor het internet en alle activiteiten daaromheen. Nicole, van oorsprong taalkundige en jurist, houdt zich bezig met de juridische kanten van het gebruik van het internet. John houdt dan zich weer bezig met het bouwen van websites en softwareontwikkeling. Hun ervaring bundelden ze in enkele baanbrekende cursussen voor het CVA.

Nicole: “John en ik zijn letterlijk met computers en het internet opgegroeid. Reeds begin jaren 2000 waren we bezig met ‘lead generation’, ofwel het aantrekken van bezoekers naar websites om het maar even kort samen te vatten. De invloed van interactie op het internet en het gevonden worden via het internet is tegenwoordig cruciaal om een product of dienst te verkopen, of wanneer je gevonden wil worden door mensen met eenzelfde activiteit of hobby. Wij volgen deze ontwikkelingen met veel enthousiasme en hebben er onze carrière van gemaakt!”

John en Nicole communiceren met hun studenten via het mailsysteem van het studentenplatform en leren via deze weg hun studenten kennen. Zij geven feedback op de taken van de student en beantwoorden vragen omtrent de cursusinhoud.
“Het is altijd leuk om te zien hoe enthousiast sommigen met de cursus aan de slag gaan en werkelijk schitterende resultaten boeken. De cursussen zijn ook uitermate geschikt om er in verder te gaan. Bij het CVA bestaan geen vervelende, saaie cursussen die te taai zijn om er doorheen te komen. Dit is echt een groot pluspunt. Er is geen enkele reden om jezelf niet vooruit te helpen: je studeert af met een pak kennis en een waardevol diploma om je toekomst op te bouwen!”

Afstandsonderwijs vormt volgens John en Nicole de ideale combinatie tussen enerzijds leren en ontwikkelen en anderzijds het hebben van een baan of andere activiteiten. Je hoeft niet voortdurend op pad om je school te bezoeken, integendeel: ze zijn slechts een muisklik verwijderd! Ook voor de docenten is dit gemakkelijk: zij hoeven zich niet aan een vast lessenrooster te houden, en kunnen de vragen van de studenten op elk moment van de dag beantwoorden. Daarnaast ervaren zij ook de vrijheid in de stijl van lesgeven als een echt pluspunt.

“Voor ons is het belangrijk om onze studenten op hun gemak te stellen, zodat ze niet het gevoel hebben door een hele berg cursusmateriaal te moeten worstelen. Daarom letten we er ook op dat er rekening gehouden wordt met de specifieke kennis of wensen van onze studenten. Zo kan elke student op een persoonlijke manier begeleid worden en haalt ieder het maximum uit zijn/haar opleiding!”

Ben jij gepassioneerd door het wereldwijde web of wil je je beroepsmatig verdienen in de technische aspecten van het internet? Bekijk dan zeker de cursussen van John en Nicole en maak een keuze uit SEO, Social Media Marketing of Blogs. Uiteraard kan je ook kiezen voor de opleiding Allround Digitale Marketing. Schrijf je meteen in en krijg je cursussen onmiddellijk thuis opgestuurd.


cpSkillsAndSkills

 • Professioneel omgaan met Search Engine Optimization (SEO) en linkbuilding
 • Facebook, Twitter en LinkedIn als doelgerichte marketingtools inzetten
 • Je klanten als de bliksem bereiken met mobile marketing
 • Professionele marketingcampagnes opstarten, laten renderen en verzilveren


Digitale Marketing - Allround, aProfession

cpLiPracticalInfo

 • Diploma
 • courseTypeH
 • 9-12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
 • cpAllroundCourse
 • €1490

cContent

 • Module: Scoren in Google
 • Module: Social Media Marketing
 • Module: Mobile Marketing
 • Module: E-Marketing
 • Module: Bloggen

blogAvailable


relatedBlogs

Vijf stappen om je eigen zaak te startenpreviousLabel

Human Resources: carrière met toekomst!

nextLabel

Studeer om te slagen. 6 studietips van onze experts.

relatedCourses


Digitale Marketing - Allround

studyCategories


Verkooptechnieken

Marketing & Communicatie

ICT & Webdevelopment

blogTags


MarketingMarketeerMarketing managerMarketingstrategieMarktonderzoekMarketingmixDoelgroepMarketingcommunicatiePrijsProductPlaatsPromotieVerkoopMarketingplanPrijszettingSwot anaylseInternetmarketingGroepslessenThuisstudies

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0