tConsultant

Tibo Cras

Tibo is als student begonnen aan onze school en heeft na jobs in het onderwijs en in de horeca de stap gezet naar een carrière bij ons. Met zijn gedrevenheid en ambitie wil Tibo graag het uiterste van zichzelf en de omgeving rond zich halen.
 
Dankzij de lerarenopleiding heeft Tibo een didactische vorming gekregen. Hierna is hij zichzelf blijven heruitvinden en opleidingen volgen. Zowel in de horeca is hij zichzelf blijven ontwikkelen als erbuiten. Met diploma’s als wijnkenner, eventmanager, in EHBO,... als resultaat. Met deze probeert hij voor zowel studenten als docenten de ideale leeromgeving te creëren.
 
In zijn vrije tijd is Tibo zeer actief. Hij is vaak bezig met sporten of werkt bij in de horeca als flexijob. Hij onderhoudt graag zijn sociale leven met vrienden en kennissen door regelmatig af te spreken.
 
Tibo’s motto: “Work hard, play hard”. Door hard en veel te werken, maakt hij het voor zichzelf mogelijk om te ontspannen op de momenten en de dingen in het leven te doen, die hij wil doen. Vakantie, een uitdaging, eens uit eten gaan...

vacancies_overview_title

vacancies_intern

vacancies_discover

vacancies_docent

vacancies_discover

vacancies_international

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0