teacherLabel

Dennys Leyva Romero

4.1/5

Dennys Leyva Romero is geboren en getogen in Viñales, Cuba. Hij woonde daar tot zijn 36de leeftijd. Nu woont hij sinds 2009 in Brugge, België.
 
Sinds zijn studie aan het Hoger Pedagogisch Instituut aan de universiteit van Pinar del Río, Cuba, draait zijn hele leven rond onderwijs. Hij was docent van verschillende vakken: talen, dans- en percussieworkshops en Cubaanse en Latijnse cultuur.
 
Door Dennys' interesse in cultuur, kunst en talen behaalde hij andere certificaten, zoals Graduaat leraar algemene kunsten, specialisatie theater, Graduaat artistiek directeur en programmator van muziekevenementen, theaterevenementen en theateracteur. Zijn hobby's zijn avontuurlijke sporten en dansen. Hij is ook in het bezit van een duik certificataat en Fitness Dance en Zumba Fitness.
 
Door zijn jarenlange ervaring op verschillende niveaus van onderwijs en activiteiten als tolk, samen met zijn reizen in verschillende landen in Europa, Latijns-Amerika en natuurlijk Spanje, herkent Dennys snel de leerbehoeften, zwaktes en sterke punten van zijn studenten en de daaropvolgende taken om succes te behalen.
In zijn lessen is er altijd ruimte voor open communicatie, creativiteit, vertrouwen en spontaniteit.
 
"Na afloop van de cursus Spaans aan het CVA kun je Spaans beheersen en onderhouden afhankelijk van het niveau waarop je bezig bent, met het voordeel dat je kennis een nuance heeft die alleen kan worden achtergelaten door een native Spaanstalige leraar."


Dennys Leyva Romero givesCourses

Spaans Beginners

Schrijf je in voor de cursus Spaans Beginners in Antwerpen en bouw je expertise uit.

Spaans Gevorderden

Volg een praktijkgerichte opleiding Spaans (Gevorderden) in jouw buurt.

Spaans voor Beginners

Spaans voor Gevorderden