Expert in burgerlijk- en handelsrecht, cpProfessionWithFuture

Het recht zou niet moeten streven naar het beschermen van de rijken en machtigen, maar naar het beschermen van de zwakken en kwetsbaren in de samenleving.

onbekend
cpWouldYou
Burgerlijk- en Handelsrecht (Algemeen)
  • €230
cpProgram Burgerlijk- en Handelsrecht (Algemeen)
cpCourseContent
cpSkillsAndSkills
cpFutureOpportunities
cpTeachers Burgerlijk- en Handelsrecht (Algemeen)

cpPracticalInfo

Je krijgt de cursus Burgerlijk- en Handelsrecht (Algemeen) binnen een week na inschrijving thuisgestuurd en kan dan meteen beginnen met studeren. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Je krijgt een jaar lang begeleiding van een docent via een online platform, dus je staat er niet alleen voor! Wanneer je slaagt voor jouw opleiding, versturen wij jou het diploma.

 

cpFinancialInfo

Je betaalt voor je opleiding Burgerlijk- en Handelsrecht (Algemeen) maar 230.00 euro. Hiervoor krijg je het geïllustreerde cursusboek, de professionele begeleiding van je docent gedurende één jaar, levenslange toegang tot het online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een termijn van vijf jaar gratis examen af te leggen! Alles voor een ideale start!

Burgerlijk- en Handelsrecht (Algemeen)
  • €230

cpStartNewCarreer Burgerlijk- en Handelsrecht (Algemeen). cpChooseQualityEducationWith Centrum voor Afstandsonderwijs.

cpGoodToKnowAboutCourse Burgerlijk- en Handelsrecht (Algemeen)

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

cpT1Name
cpT1Name

cpT1Testimonial

cpT2Name
cpT2Name

cpT2Testimonial

cpT3Name
cpT3Name

cpT3Testimonial

cpLiTestimonials

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0