Benjamin Ruyters

Benjamin Ruyters is een Antwerpse ondernemer met pit en passie. Zijn carrièrepad is indrukwekkend: oprichter, investeerder en directeur van verschillende opleidingsinstituten in binnen- en buitenland, zaakvoerder van enkele patrimoniumvennootschappen, voorzitter van de Wellnessfederatie, en ga zo maar door.

Met zijn arendsoog spot Benjamin overal zakelijke opportuniteiten. Vernieuwend, creatief, future-proof,… Dat zijn enkele van Benjamins ingrediënten voor een succesvol businessrecept.

Naast zijn activiteiten als directeur en ondernemer, maakt hij ook graag ruimte om les te geven. “Wat is er leuker dan lesgeven aan startende ondernemers in je eigen school?”, vraagt Benjamin zich luidop af. “Zo geef ik bijvoorbeeld met veel plezier de workshop Starterslab, waarin studenten ontdekken of ondernemen iets voor hen is.”

Benjamin vertrekt daarbij vanuit zijn eigen ervaringen en expertise. “In het Starterslab staan best practices, netwerkenen pitchen centraal. Het is een echte ideeënfabriek. Zelfs als docent leer ik er elke keer iets bij van enthousiaste studenten!”

Benjamin Ruyters is tenslotte auteur van verschillende cursussen bedrijfsbeheer en boekhouden. Met veel enthousiasme begeleidt hij online startende zelfstandigen.

interestsCarouselHeader